• Pabrik Coil Stainless Steel
  • Strip Baja Tahan Karat Cina
  • Pemasok Dowel Stainless Steel
  • Kekuwatan Kita

    Pabrik-pabrik kasebut duwe luwih saka 40 taun teknik lan pengalaman majeng ing bidang produk stainless steel kanthi presisi dhuwur.

  • Sertifikat kita

    Pabrik produksi duwe teknologi paten lan manajemen standar, entuk sertifikasi sistem mutu ISO9001, ISO14001 lan IATF16949. Produk kasebut tundhuk karo ROHS lan syarat sing gegandhengan.

  • Pasar Produksi

    Produk kasebut akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kayata peralatan omah, bagean ponsel, instrumen medis, komputer lan peripheral, stamping parts, selang fleksibel, Hose Clamp, auto parts.

QiHong Stainless Steel Co., Ltd. minangka pemasok profesional bahan lan produk baja tahan karat, khusus ing Pin Dowel Stainless Steel, Baja Tahan Karat Presisi, Pengikat Stainless Steel, pengikat baja tahan karat, sekrup baja tahan karat, kacang baja tahan karat, lsp. syarat sing beda kanggo pelanggan, tim profesional lan berpengalaman bakal menehi produk sing paling cocog kanthi respon cepet. Dhukungan lan solusi intensif, kustomisasi profesional lan produk berkualitas tinggi, kanthi nilai inti kasebut, Qihong wis mbangun kerjasama jangka panjang karo para pelanggan lan entuk reputasi sing apik saka dheweke.

Waca liyane